Sjukling och höstfina saker

Idag är det fredag. Så skönt och välförtjänat efter en vecka på jobb  och skola. Ikväll är det fredagsmys men vi har fuskat, för vi kan inte vänta till kvällen utan har börjat med lite godis redan. Innan maten är det också. Men Tuva är sjuk så då får man göra så. Hon har feber, 39 grader. Jag slutade tidigt idag, redan 13.30, vilket var tur för hon var jätte hängig på dagis ju. Kollade tempen på en gång när vi kom hem och mkt riktigt.... Så nu har hon sovit och fått alvedon och verkar må mycket bättre. Men helgens alla planer blir givetvis inställda.
Nu springer tuva runt och vill ha håret i en halvuppsättning "som madicken mamma, som madicken.."



Ännun en katalog damp ner i brevlådan häromdagen. Det var Stoff & Stils höstkatalog. Oh vad mycket kul att sy till jul. Hittade många favoriter som bara måste göras, bland annat stora plokagrisar, bokstäver i tyg som bildar ordet god jul- allt i textil såklart, textilfärg och bokstavs och sifferschabloner. I år ska vi super pynta här hemma för nu förstår Tuva julen och pratar redan om tomten. Gå in och kika i deras digitalakatalog vett ja http://www.stoffochstil.se/

Kataloger

Har även beställt lite höstkläder till Tuva från favoriten Me and I. Det bidde lite olika tunikor och klänningar, länken nedan visar vad det blev också och är min absoluta favorit- bara för att det är i plysch=)

http://www.meandi.se/sv/produkter/092205.aspx

Kommentarer
anna

så hilma fin dotter!

2009-08-22 00:42:02



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback